Diplomamentő képzések

Tisztelt Érdeklődők!

 

A Diplomamentő II. program keretében intézményünk angol és német nyelvből indít  általános nyelvi képzéseket.

A részletes pályázati feltételeket az OFA honlapján, a www.ofa.hu oldalon találják.

Szintfelmérők időpontjai:

2018.09.03. 14:00-18:00

2018.09.04. 14:00-18:00

Kérjük jelentkezését e-mailben küldje meg a e-mailcímre.

Képzéseinket az alábbi létszámokkal tervezzük indítani hétköznap délutáni és hétvégi beosztással:

  • 6-14 fő
  • 2-5 fő
  • egyéni képzés

Oktatásszervező:

Szabó Tünde

06-20/234-1392

 

Általános információk:

 

A „Diplomamentő II.” program során kizárólag az egyén nyújthat be pályázatot.

A „Diplomamentő II.” program jelen szakaszában azok jelentkezését várjuk, akik a támogatott nyelvi képzést követően megszerzett államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványuk alapján átvehetik diplomájukat.

A Diplomamentő programban intézményünkben angol és német általános nyelvi képzések támogathatóak, B1 vagy a feletti szintről kezdődően, legalább B2 szintre jutás érdekében.

A képzés csoportos (2-5 fő között vagy 6 főtől) és egyéni felkészítés formában is támogatható.

A támogatott képzés 2018.09.15-étől, a képzési megállapodás, a támogatási szerződés és a felnőttképzési szerződés minden fél általi aláírását követően indítható.

A sikeres államilag elismert nyelvvizsga bizonyítvány másolatát és a diploma közjegyző vagy felsőoktatási intézmény által hitelesített másolatát a Támogatottnak legkésőbb 2020.03.31. napjáig kell megküldeni az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társasághoz.

 

A támogatott képzések időtartama: az előzetes tudásmérés alapján a képző intézmény határozza meg az egyén számára a diploma átvételéhez szükséges, eredményes nyelvvizsgára történő felkészítéshez az óraszámot.

A támogatás mértéke maximum 300.000.-Ft. Amennyiben az előzetes tudásmérés alapján megadott képzés díja magasabb, mint az OFA Nonprofit által támogatás, akkor a képzési díj maximális támogatási összeg feletti részét a résztvevőnek kell megfizetni a képző intézmény számára.

A nyelvvizsga költsége minden esetben a támogatottat terheli.

A „Diplomamentő II.” program” elektronikus pályázati felülete a FORRÁSTÁR.

 

A kit.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben