Angol nyelvi képzés
Angol nyelvi képzés
Hatósági engedélyszám: E-000101/2014/C001
Elméleti oktatás helyszíne: Veszprém
Tervezett kezdés: 2018-10-09
Jelentkezési határidő: 2018-09-24
Képzés óraszáma: 90
Képzési díj: 120 000 Ft
Az Ön által keresett képzés jelenleg nem indul, kérjük írjon nekünk ide – munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot –, és tekintse meg induló képzéseinket, katt ide!

A képzés célcsoportja:

A képzést azoknak szervezzük, akik angol nyelvből előzetes ismeretek nélkül, kezdő szintről A1 szintre szeretnének eljutni, vagy ilyen szintű nyelvvizsgát szeretnének tenni.

 

A képzés célja:

A képzés célja, hogy a résztvevők megszerezzék azokat a kompetenciákat, amelyek az angol nyelv A1 szintjének eléréséhez szükségesek – ezzel bővítve vagy stabilizálva munkaerőpiaci pozíciójukat

 

Megszerezhető kompetenciák:

 

  • beszédkészség:

A résztvevő képes a közvetlen szükségletek vagy nagyon ismerős témák területén feltenni és megválaszolni egyszerű kérdéseket, tud egyszerű állításokat kezdeményezni, illetve azokra reagálni.

  • hallás utáni szövegértés:

A résztvevő képes követni a lassú és tiszta kiejtésű beszédet, megérti a személyére, a családjára és a közvetlen környezetére vonatkozó egyszerűen fogalmozott közléseket, ha lassan és tagoltan beszélnek hozzá.

  • írott szöveg értése:

A résztvevő megérti az egyszerű szavakat és mondatokat a megtanult témákkal kapcsolatban (pl. plakátokon, posztereken).     

  • íráskészség:

A résztvevő tud személyi adatokat tartalmazó űrlapot kitölteni. Tud egyszerű bemutatkozót írni. Rövid képeslapot tud írni.

 

A tanfolyam időtartama: 2018.10.09.-2018.04.04 (6 hónap)

Tervezett időbeosztás: heti 2x délután

Részletfizetési lehetőség: 4x 30 000 Ft

Oktatásszervező:

Németh Piroska

tel.: 0620/ 448-4295
e-mail: veszprem@kit.hu

Vissza
A kit.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben