Kulturális rendezvényszervező
OKJ 51 345 01, Budapest

Ön is úgy gondolja, hogy érdemes olyan szakmát választanunk, amely egyben a hobbink is, illetve olyan munkahelyet keresnünk, ahova jó mindennap bemenni?

A rendezvényszervezők valószínűleg könnyen megvalósítják ezeket! Hiszen kinek ne lenne kedve nap mint nap ott lenni, ahova az emberek azért mennek, hogy igazán jól érezzék magukat?
Ha Ön szeret emberekkel foglalkozni, csapatban dolgozni, szervezőként és lebonyolítóként részese lenni akár olyan eseményeknek, mint a hatalmas bulit jelentő Sziget vagy Balaton Sound, vagy akár a Gourmet Gasztrofesztivál, a Mesterségek Ünnepe vagy a Budapesti Tavaszi Fesztivál, akkor jelentkezzen kulturális rendezvényszervezői képzésünkre!

Fektessen a jövőjébe, és válassza a KIT-et, hogy megtanulja a profi rendezvényszervezés minden csínját-bínját!

Tanfolyamaink

Kulturális rendezvényszervező
(Budapest)

Tervezett kezdés: 2020.10.06.

Elméleti oktatás helyszíne: KIT Tudásközpont Zrt., 1106 Budapest, Fehér út 1./B.

 • Jelentkezési határidő: 2020.10.06.
 • Képzés óraszáma: 240 óra
 • Tanfolyam időtartama: 3 hónap
 • Tervezett időbeosztás: kedd és csütörtök, 16:30-20:30

Nyakas Jánosné
+36 20 232 8473
jnyakas@kit.hu

Kulturális rendezvényszervező
(Budapest)

Tervezett kezdés: 2020.11.29.

Elméleti oktatás helyszíne: KIT Tudásközpont Zrt., 1106 Budapest, Fehér út 1./B.

 • Jelentkezési határidő: 2020.11.29.
 • Képzés óraszáma: 240 óra
 • Tanfolyam időtartama: 3 hónap
 • Tervezett időbeosztás: kedd és csütörtök, 16:30-20:30

Nyakas Jánosné
+36 20 232 8473
jnyakas@kit.hu

Miért érdemes Önnek a KIT tanfolyamát választania?

A KIT-et választva Ön a jövőjébe fektet be!

Mi a piacképes, biztos tudás elsajátításának lehetőségét biztosítjuk.
Éljen az eséllyel!

 • Képzéseink szervezése és lebonyolítása során kiemelten törekszünk arra, hogy Ön mindig magas színvonalú, naprakész, a mindennapokban jól hasznosítható elméleti és gyakorlati tudást kapjon!
 • Csapatunk fő feladata a hozzánk jelentkezők folyamatos támogatása, hogy képesek legyenek a céljaik megvalósítására, azaz a tanulás valóban sikeres befektetés legyen számukra.
 • Így, ha hozzánk jelentkezik, Ön nem csak egy hallgató lesz a sok közül, hanem mindig az egyetlen, akit pontosan akkor és úgy segíthetünk, amikor és ahogy arra szüksége van!
 • Az eredményes tanulást és a vizsgára felkészülést a KIT könyvkiadója által fejlesztett tankönyvekkel és szakkönyvekkel segítjük.
 • KIT vizsgaközpont is, ezért Ön ismert környezetben vizsgázhat.

Szakmánk a felnőttképzés!
Cégünk több mint 45 éves, hatalmas képzési tapasztalattal rendelkezik!

Jelentkezzen hozzánk, hogy olyan elismert képzettséget kapjon, amellyel nem csak itthon, hanem az Európai Unión belül is könnyen el tud helyezkedni.

Jelentkezzen a KIT-hez, válassza a minőségi képzést!

Képzési díj

 • A képzési díj: 84 000 Ft
 • A várható vizsgadíj: 40 000 Ft

Hatósági engedélyszám: E-000101/2014/A053
Tanfolyami modulok:

 • 10656–16 Helyi társadalom– és kultúraismeret
 • 10657–16 Kulturális rendezvények szervezése

 

A Kulturális rendezvényszervező részszakképesítéssel rendelkező munkatárs feladata önkormányzati közművelődési intézmények, művelődési civil szervezetek, kulturális vállalkozások szakszerű és színvonalas működtetésében való közreműködés és kulturális szervezőmunka ellátása.

A részszakképesítéssel rendelkező képes:

 • művelődési szolgáltatások, rendezvények szervezésére
 • közösségi programok szervezésére
 • tartalmas szórakozási lehetőségek biztosítására
 • amatőr művészeti és szabadidős körök, klubok, valamint tanfolyamok működésének szakszerű segítésére
 • a szervezet, intézmény szabályok szerinti működtetésére

Amennyiben az egy összegben történő fizetést választja, akkor a képzési díjat és a tankönyvek árát a képzés indulásáig kell befizetnie. A vizsga díját a felnőttképzési szerződésben meghatározott időpontig, a vizsga előtt kell kiegyenlítenie.Több részletben történő fizetés esetén a tanfolyami díj első részletét, valamint az esetleges tankönyvek díját a képzés indulásáig kell befizetni. A fennmaradó képzési díj részösszegeit, a vizsgadíjat és azok befizetési határidejét a felnőttképzési szerződés tartalmazza

Amennyiben a szerződést közös megegyezéssel meg kívánja szüntetni, úgy a már igénybe vett szolgáltatás ellenértékét köteles megfizetni. A megszűnés időpontjáig letett sikeres modulzáró vizsgákról igazolást állítunk ki.

A jelentkezéssel egyidejűleg, de legkésőbb az első oktatási napon.

Korábban megszerzett tudás beszámítására lehetőség van. Ehhez egyéni kérelmet kell benyújtani, melynek tartalmaznia kell a felmentési kérelem alapjául szolgáló tényeket, és az azokat alátámasztó dokumentumokat is mellékelni kell. A szakképesítő vizsga alóli részleges vagy teljes felmentést a hatályos jogszabályok értelmében a vizsgabizottság adhat.

A pótlóvizsga, valamint a javítóvizsga egy következő vizsgaidőszakban megismételhető akár a KIT által szervezett újabb vizsgán, akár más képző által szervezett vizsgán. A távolmaradás okát minden esetben igazolni kell. Ha elfogadható ok nélkül nem jelenik meg a vizsgán vagy a vizsgát megszakítja, javító vizsgát kell tennie, így addigi sikeres vizsgarészei elvesznek.

Ha igazolható okból nem jelent meg vagy a vizsgáját nem tudta befejezni, pótlóvizsgát tehet, ekkor az addig sikeres vizsgarészeket nem kell ismételni. Mindkét esetben a megállapított vizsgadíjat újra be kell fizetnie. Amennyiben időben jelzi távolmaradását a vizsgáról, a későbbi vizsgába beszámítjuk a befizetett vizsgadíját

A képzés eredményes befejezéséről szóló igazolást a tanfolyam utolsó tanóráján kapja meg, a szakképesítő bizonyítványt – sikeres vizsga esetén – általában a szakképesítő vizsga utolsó napján.

Amennyiben elveszíti bizonyítványát, igényelhet bizonyítvány másodlatot. Az igényléshez szükséges egy nyomtatvány kitöltése, amelyhez 2 000 Ft-os okmánybélyeget kell csatolni. Az eljárási díj az okmánybélyegen felül 6 350 Ft (5 000 Ft + ÁFA), melyet a bizonyítvány másodlat kézhezvételekor kell utánvéttel megfizetni. Az ügyintézési határidő 30 nap.
Az igényléshez szükséges nyomtatvány a pdeberling@kit.hu email-címen kérhető.