Hegyi túravezető
Budapest

A hegyi túravezető tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik egy vagy többnapos belföldi és külföldi kirándulásokat, gyalogos túrákat, trekking túrákat, magashegyi túrákat, állótábort és gyalogos vándortáborokat, expedíciókat terveznek, szerveznek, vezetnek különböző nehézségi fokozatokban.
Vezetik, oktatják, támogatják ügyfeleiket minden évszakban, minden területen, beleértve a via ferrata útvonalakat és a hóval borított területeket.
Az általuk kidolgozott terv alapján vezetik ügyfeleiket, melynek során kiemelt figyelmet fordítanak a környezet- és természettudatos szemléletmód átadására, formálására.
Szükség esetén elsősegélyt nyújtanak, alapvető mentési és túlélési technikákat alkalmaznak.

Miért érdemes Önnek a KIT tanfolyamát választania?

A KIT-et választva Ön a jövőjébe fektet be!

Mi a piacképes, biztos tudás elsajátításának lehetőségét biztosítjuk.
Éljen az eséllyel!

  • Képzéseink szervezése és lebonyolítása során kiemelten törekszünk arra, hogy Ön mindig magas színvonalú, naprakész, a mindennapokban jól hasznosítható elméleti és gyakorlati tudást kapjon!
  • Csapatunk fő feladata a hozzánk jelentkezők folyamatos támogatása, hogy képesek legyenek a céljaik megvalósítására, azaz a tanulás valóban sikeres befektetés legyen számukra.
  • Így, ha hozzánk jelentkezik, Ön nem csak egy hallgató lesz a sok közül, hanem mindig az egyetlen, akit pontosan akkor és úgy segíthetünk, amikor és ahogy arra szüksége van!
  • Az eredményes tanulást és a vizsgára felkészülést a KIT könyvkiadója által fejlesztett tankönyvekkel és szakkönyvekkel segítjük.
  • KIT vizsgaközpont is, ezért Ön ismert környezetben vizsgázhat.

Szakmánk a felnőttképzés!
Cégünk több mint 45 éves, hatalmas képzési tapasztalattal rendelkezik!

Jelentkezzen hozzánk, hogy olyan elismert képzettséget kapjon, amellyel nem csak itthon, hanem az Európai Unión belül is könnyen el tud helyezkedni.

Jelentkezzen a KIT-hez, válassza a minőségi képzést!

A szakképesítéssel betölthető munkakörök

Hegyi túravezető

A tanfolyamon megszerzett fő kompetenciák

  • egy vagy többnapos belföldi és külföldi kirándulások; gyalogos, trekking vagy magashegyi túrák, állótábor és gyalogos vándortáborok, expedíciók tervezése, szervezése, vezetése különböző nehézségi fokozatokban
  • ügyfelei vezetése, oktatása, támogatása minden évszakban, minden területen, beleértve a via ferrata útvonalakat és a hóval borított területeket
  • elsősegélynyújtás
  • alapvető mentési és túlélési technikák alkalmazása